Cassette Split Systeem

 

Een cassette split airconditioning bestaat uit een binnendeel en een buitendeel die door middel van twee dunne leidingen en een elektrakabel aan elkaar gekoppeld worden. Tijdens het koelproces wordt tevens vocht aan de lucht onttrokken. Het water dat daarbij ontstaat, wordt via een leiding afgevoerd naar buiten of naar een ander opvangpunt.

cassette systeem binnendeel
Als afvoer van condenswater langs natuurlijk verloop niet mogelijk is, kunnen er speciale pompjes in of bij de apparatuur worden geplaatst, die het water naar hoger gelegen delen oppompen. Cassette split systemen zijn over het algemeen van toepassing bij grotere vermogens en worden gemonteerd in systeem plafonds.

cassette systeem buiten

  • Capaciteit: Uw systeem capaciteit is afhankelijk van uw situatie. Hierover adviseren wij u vrijblijvend. Wij houden rekening met uw omstandigheden en wensen. Het is daarom verstandig 'n passende oplossing te overwegen. Vermogens kunnen tussen 30 & 60 W/M2 liggen afhankelijk van uw situatie en wensen.
  • Onze garanties:
  • Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie op onderdelen van toepassing.
    Alle door ons geïnstalleerde airconditioners hebben 2 jaar volledige garantie, 5 jaar fabrieksgarantie op de onderdelen.

  • Overige eigenschappen en mogelijkheden zie documentatie.