ALGEMENE VOORWAARDEN

www.verkoelend.nl is een website van Govers Agency en levert airconditioning aan particulieren en kleine bedrijven.

Leveringen:

Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar binnen maximaal 5 werkdagen.

Betaling:

U kunt op de volgende manieren uw bestelling betalen:

  • Contant

U betaalt het verschuldigde bedrag bij afhalen of bezorgen.

  • Overboeking

Na het ontvangen van de factuur dient het factuurbedrag overgemaakt te worden o.v.v. het factuurnummer. Levering vindt direct plaats na ontvangst van het factuurbedrag.       

Onze garanties:

Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie op onderdelen van toepassing.
Alle door ons geïnstalleerde airconditioners hebben 2 jaar volledige garantie, 5 jaar fabrieksgarantie op de onderdelen.

Bestellingen en overeenkomsten:

Bij alle bestellingen via de website www.verkoelend.nl of via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. accepteert u de hier genoemde voorwaarden. Slechts na schriftelijke toestemming van www.verkoelend.nl kan in bijzondere gevallen afgeweken worden van bepaalde voorwaarden.

Alle getoonde producten zijn vrijblijvend totdat u daadwerkelijk een bestelling heeft geplaatst, via de website, e-mail, of telefonisch. De overeenkomst vindt plaats zodra u uw persoonlijke gegevens en betalingswijze aan ons kenbaar hebt gemaakt.

De administratie van www.verkoelend.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan www.verkoelend.nl verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door www.verkoelend.nl verrichte leveringen. www.verkoelend.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

De bestelling vermeldt ten minste de volgende informatie:
omschrijving van het product, het aantal, de prijs, uw keuze of u uw materialen afhaalt of voor bezorging op adres kiest, uw naam, woonadres, e-mail adres en telefoonnummer. Het afleveradres is uw woonadres, tenzij u een afwijkend afleveradres hebt aangegeven.

De aansprakelijkheid tijdens het transport is voor rekening van www.verkoelend.nl en vervalt op het moment van aflevering aan u.

Installatie:

Voor eventuele installatiewerkzaamheden uitgevoerd door derden waarbij www.verkoelend.nl al dan niet heeft bemiddeld geldt het volgende; deze installatiebedrijven zijn zelfstandige bedrijven welke voor eigen rekening en risico werken. www.verkoelend.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid ten gevolge van werkzaamheden uitgevoerd door derden.

Privacy:

www.verkoelend.nl houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties. De door u aan www.verkoelend.nl verstrekte persoonlijke gegevens zullen alleen ten behoeve van medewerkers van www.verkoelend.nl gebruikt worden, voor het verzenden van producten en ter verificatie van de te ontvangen betaling van u aan www.verkoelend.nl. Wij zullen uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden.

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op alle overeenkomsten gesloten met www.verkoelend.nl is Nederlands recht van toepassing, verkoopverdragen zijn uitdrukkelijk uitgesloten.


www.verkoelend.nl