Multisplit Systeem

 

Een multisplit airconditioning is vergelijkbaar met de single split. De multisplit bestaat echter uit meerdere binnendelen die aan één buitendeel gekoppeld worden. Dit gebeurt door middel van twee dunne leidingen en een elektrakabel per binnendeel. Net als bij single splitsystemen moet bij ieder binnendeel het condenswater worden afgevoerd.
Een voordeel van een multi splitsysteem boven een single splitsysteem is dat er slechts één buitendeel wordt toegepast voor meerdere binnendelen. Er is dus maar één geluidsbron, die op een zo gunstig mogelijke plek kan worden geplaatst. De nieuwe generatie buitendelen produceren een minimum aan geluid. De binnendelen zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

  • Capaciteit: Uw systeem capaciteit is afhankelijk van uw situatie. Hierover adviseren wij u vrijblijvend. Wij houden rekening met uw omstandigheden en wensen. Het is daarom verstandig 'n passende oplossing te overwegen. Vermogens kunnen tussen 15 & 60 W/M2 liggen afhankelijk van uw situatie en wensen.
  • Onze garanties:
  • Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie op onderdelen van toepassing.
    Alle door ons geïnstalleerde airconditioners hebben 2 jaar volledige garantie, 5 jaar fabrieksgarantie op de onderdelen.
  • Overige eigenschappen en mogelijkheden zie documentatie. 

multisplit systeem van Panasonic