Luxe Etherea Inverter Airco


•    2,0 Kw Luxe inverter airco koude/warmte
•    2,5 Kw Luxe inverter airco koude/warmte
•    3,5 Kw Luxe inverter airco koude/warmte
•    4,2 Kw Luxe inverter airco koude/warmte
•    5,0 Kw Luxe inverter airco koude/warmte
•    Uiteraard kunnen wij alle types van Panasonic leveren. Hierover informeren wij u graag.


Nieuwe Etherea met optimale prestaties: de beste SEER en SCOP in de markt.Etherea A++ klasse

We zijn van mening dat u niet op comfort zou moeten inleveren om 'groen' te worden. Panasonic introduceert daarom het nieuwe Econavi systeem, dat een Human Activity-sensor combineert met een beheerprogramma om de aanwezigheid van mensen te detecteren en energieverspilling met 38% terug te dringen.

Etherea met intelligente Econavi eco sensoren.

Ontdek hoe u energiebesparingen kunt realiseren. Econavi is uitgerust met een intelligente Human Activity-sensor en de nieuwe zonlichtsensor. Deze sensoren kunnen energieverspilling terugdringen door de airconditioning te optimaliseren op de omstandigheden in de kamer. Met één druk op de knop kunt u op efficiënte wijze energie besparen, zonder de koeling, uw comfort en uw gemakt te hoeven onderbreken.

Econovi intelligent eco sensors

1 Nieuwe temperatuurgolf. 2 Omgeving doorzoeken. 3 Activiteitsdetectie. 4 Absentiedetectie. 5 Zonlichtdetectie.


Economische en milieuvriendelijke SCOP (seizoensgebonden prestatiecoëfficient).

Originele Panasonic Inverter technologie en een compressor met hoge prestaties zorgt voor een uitstekende efficiëntie. U bespaart hierdoor op de energierekening, terwijl u gelijktijdig helpt het milieu te beschermen.
* SCOP in verwarmingsmodus, XE/E9-PKE in verhouding met elektrische verwarmingen bij +7°C

Panasonic Etherea zorgt voor meer comfort.Etherea Scop A++

Onze superstille airconditioners garanderen de zuiverste lucht voor uw familie en u. Het anti-allergene Nanoe-G, dat is getest door de UK Allergy Association, de lucht in uw omgeving helpt de zuiveren.
Allergy approvalMild droge koeling zorgt voor een 10% hogere relatieve luchtvochtigheid in vergelijking met reguliere koeling.

Het Panasonic airconditioningsysteem wint een prestigieuze design award.

Panasonic is trots aan te kondigen dat het Etherea airconditioningsysteem een iF 2013 Product Design Award heeft gewonnen.
De iF Product Design Awards zijn één van de meest belangrijke awards voor productdesign. Awards worden uitsluitend uitgereikt aan producten die een innovatief ontwerp hebben.
Panasonic Etherea wint deze prijs dankzij zijn zeer intelligente functionaliteit. Deze functionaliteit maakt Panasonic Etherea het ideale airconditioningsysteem voor thuisgebruik of andere gelokaliseerde toepassingen.Design award 

Etherea bevat de nieuwe Panasonic R2 Rotary Compressor.

R2 Rotary Compressor    Panasonic Rotary Compressors voor kamermodel airconditioners zijn geïnstalleerd in de meest veeleisende omgevingen ter wereld. Panasonic Rotary is ontworpen om te presteren in extreme omstandigheden. Het systeem levert hierdoor hoge prestaties in combinatie met efficiëntie en betrouwbaarheid, ongeacht de locatie waar u zich bevindt.
Panasonic, de grootste fabrikant van rotary compressors ter wereld.

Etherea met Internet Control.

Beheer uw airconditioning vanaf iedere locatie in uw woning. Beheer uw comfort en efficiëntie met de laagste energieconsumptie.
Internet Control is een next generation systeem dat u in staat stelt op een gebruiksvriendelijke manier uw airconditioning- of warmtepompenunits vanaf iedere locatie te beheren. U kunt hiervoor gebruik maken van een Android- of iOS-smartphone, tablet of PC via internet.

Simpele installatie.

Verbindt simpelweg het Internet Control-apparaat met uw airconditioner of warmtepomp via de meegeleverde kabel en maak verbinding met uw WiFi access point.

Afstandsbediening voor gemak

Case study: James, architect.

"Als een architect ben ik trots op mijn huis. Het merendeel van mijn leven speelt zich helaas echter af op luchthavens verspreidt over alle vijf continenten. Wanneer ik de kans krijg enkele dagen thuis te zijn programmeer ik dan ook mijn Panasonic Multi Split Systeem op mijn tablet. Ik kan hierdoor ongeacht de locatie waar ik vandaan kom direct bij thuiskomst genieten van het comfort dat dit systeem mij biedt."

Onze garanties:

Op al onze producten is de normale fabrieksgarantie op onderdelen van toepassing.
Alle door ons geïnstalleerde airconditioners hebben 2 jaar volledige garantie, 5 jaar fabrieksgarantie op de onderdelen.

Ontdek meer  en zie documentatie.